Lediga jobb som Souschef i Orust

Se lediga jobb som Souschef i Orust. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Orust som finns hos arbetsgivaren.

Souschef - Hotel Strana, Orust

Ansök    Okt 10    Strana Hotell & Restaurang AB    Souschef
Om rollen: Som Souschef på Hotel Strana är du en nyckelperson i köksteamet och köksmästarens högra hand. Du deltar aktivt i det dagliga arbetet i köket, leder teamet när det behövs och bidrar till att utveckla våra menyer och matkoncept. Tillsammans skapar vi smakupplevelser som gästerna minns – från konferensluncher och bröllopsmiddagar till à la carte, snacksmeny för vår spa-anläggning och vår populära vedugnsbakade pizzor. Dina huvudsakliga ansvarsområd... Visa mer
Om rollen:
Som Souschef på Hotel Strana är du en nyckelperson i köksteamet och köksmästarens högra hand. Du deltar aktivt i det dagliga arbetet i köket, leder teamet när det behövs och bidrar till att utveckla våra menyer och matkoncept. Tillsammans skapar vi smakupplevelser som gästerna minns – från konferensluncher och bröllopsmiddagar till à la carte, snacksmeny för vår spa-anläggning och vår populära vedugnsbakade pizzor.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
Stötta köksmästaren i planering och ledning av kökets arbete
Ansvara för kökets drift under service och vid köksmästarens frånvaro
Bidra till att säkerställa kvalitet, effektivitet och höga hygienstandarden
Delta i meny utveckling och säsongsanpassning av rätter
Vara en förebild i köket och bidra till ett positivt arbetsklimat
Samarbeta med kollegor i restaurang och servering för bästa gästupplevelse
Delta i inköp, lagerhållning och egenkontroll
Vem är du?
Vi söker dig som har:
Erfarenhet som kock och gärna tidigare erfarenhet i en ledande roll (t.ex. souschef eller köksansvarig)
En passion för matlagning, säsongens råvaror och smakupplevelser
Förmåga att arbeta strukturerat och under högt tempo
En positiv, lösningsorienterad attityd och god samarbetsförmåga
God kommunikativ förmåga i svenska och/eller engelska
Minst 3–4 års relevant erfarenhet inom restaurang eller hotellkök
Vi erbjuder dig:
En möjlighet att växa i en kreativ och utvecklande roll
Ett engagerat team med stark laganda och högt i tak
Delaktighet i utvecklingen av Hotel Stranas matkoncept
Lön enligt överenskommelse
Varierade arbetstider: dag, kväll och helg
Vill du bli en del av något större?
Skicka din ansökan till [email protected] och berätta varför just du är rätt person för rollen.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Souschef, Heltid

Ansök    Nov 28    Bryggvingen AB    Souschef
Restaurang Bryggvingen är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust. Vi driver en restaurang och två fiskbutiker belägna på Lyr och Henån. (Lyrfiskarn) Vår restaurang är känd för sitt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH. Färska råvaror, egenfångad fisk & kanske bohusläns vackraste havsutsikt. Vi erbjuder en he... Visa mer
Restaurang Bryggvingen är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust.
Vi driver en restaurang och två fiskbutiker belägna på Lyr och Henån. (Lyrfiskarn)
Vår restaurang är känd för sitt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH.
Färska råvaror, egenfångad fisk & kanske bohusläns vackraste havsutsikt.


Vi erbjuder en heltidstjänst med en fast månadslön enligt överenskommelse med start i Mars.


Hur ser tjänsten ut -
Vi erbjuder ett varannan vecka schema som är rullande under lågsäsong (mars-maj och september-december).
Tjänsten är uppdelad där du arbetar efter ett fast schema både i restaurangen på Lyr och i fiskaffären i Henån.


Vecka 1
Tisdag - Fredag dagtid


Vecka 2
Torsdag - Söndag Kvällstid


Under sommarsäsongen och julborden är det ett annat fast schema som gäller.


Semester januari & februari


Personen vi söker -


Vi söker en person som har tidigare erfarenheter av á la carte, är kreativ, är självgående, har ett gott värdskap, positiv inställning till livet, stresstålig, som har en god kommunikativ förmåga och som har intresse för den verksamhet vi driver. Du ska vara driven, komma med nya idéer och arbeta för att driva restaurangen framåt.


Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt. Du ska vara kökschefens högra hand och kunna arbeta helt självgående samt leda köket när kökschefen inte är på plats.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Passar detta in på dig? Tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Souschef till Slussens Pensionat

Ansök    Dec 13    Käk & Bräk AB    Souschef
Vill du ha den unika chansen att jobba sida vid sida med stjärnkocken David Lundqvist tillika Årets Kock 2018? Vi söker Vi söker dig som är van att ta eget ansvar och kan organisera din tid själv. Du ska vilja jobba i team och samarbeta, har höga mål med din matlagning och en kreativ ådra och vet vad det innebär att tillsammans med köksmästaren leda ett kök. Du förväntas att bidra med idéer kring menykomposition och nya rätter, ansvara för övrig köksperso... Visa mer
Vill du ha den unika chansen att jobba sida vid sida med stjärnkocken David Lundqvist tillika Årets Kock 2018?
Vi söker
Vi söker dig som är van att ta eget ansvar och kan organisera din tid själv. Du ska vilja jobba i team och samarbeta, har höga mål med din matlagning och en kreativ ådra och vet vad det innebär att tillsammans med köksmästaren leda ett kök. Du förväntas att bidra med idéer kring menykomposition och nya rätter, ansvara för övrig kökspersonal och bidra till vår goda stämning.
Vi jobbar med råvarans smaker för att lyfta den maximalt, och med lokalproducerad mat med mycket kärlek. Det här är en unik chans att få lära dig av, samt skaffa värdefull kunskap av världens goaste David! Tjänsten är en fast anställning på 100% med tillträde maj 2024.
Du trivs om du
– är van att ta eget ansvar och kan organisera din tid själv. Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till.
Platsen & varumärket
Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt musikhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten.
Sedan ett år tillbaka har den yngre generationen Sohlberg tagit över; sommelier Julian, musiker/producent Isabella samt köksmästare David Lundqvist tillika Årets Kock 2018.
Slussens Pensionat är ett etablerat varumärke med en musikscen i världsklass. Musiken står tillsammans med mat och dryck för vårt stora fokus. Vi har en tydlig miljöprofil och väljer ekologiska och lokalproducerade råvaror. Vi står för kreativitet, upplevelser och platsförankring i natur och lokalsamhälle.
Under somrarna är det livemusik varje afton, och under höst - vinter - vår arrangeras konferenser, musikhelger och gastronomiska aftnar i vår pop-up fine dining restaurang Hallins Hus.
Frågor & ansökan
Välkomnas till David Lundqvist på [email protected] eller 0304-375 25. Märk mejlet med "Ansökan Souschef Slussens Pensionat".
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Souschef, Heltid

Ansök    Mar 24    Bryggvingen AB    Souschef
Restaurang Bryggvingen är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust. Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH. Färska råvaror, egenfångad fisk & kanske bohusläns vackraste havsutsikt. Vi erbjuder en heltidstjänst med en fast månadslön enligt överenskommelse. Som det ser ut nu så är restaura... Visa mer
Restaurang Bryggvingen är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust.
Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH.
Färska råvaror, egenfångad fisk & kanske bohusläns vackraste havsutsikt.


Vi erbjuder en heltidstjänst med en fast månadslön enligt överenskommelse.


Som det ser ut nu så är restaurangen öppen helger under lågsäsong (start i april) och 6 dagar i veckan under högsäsong.
Vilket betyder att lågsäsongen består av en hel del ledighet och under sommaren bjuds det på högt tempo och mycket jobb.


Personen vi söker -
Vi söker en person som har tidigare erfarenheter av á la carte, är kreativ, är självgående, har ett gott värdskap, positiv inställning till livet, stresstålig, som har en god kommunikativ förmåga och som har intresse för den verksamhet vi driver.
Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Passar detta in på dig? Tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Souschef, Heltid

Ansök    Jan 27    Bryggvingen AB    Souschef
Restaurang Bryggvingen är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust. Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH. Färska råvaror, egenfångad fisk & kanske bohusläns vackraste havsutsikt. Vi erbjuder en heltidstjänst med en fast månadslön enligt överenskommelse. Som det ser ut nu så är restaura... Visa mer
Restaurang Bryggvingen är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust.
Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH.
Färska råvaror, egenfångad fisk & kanske bohusläns vackraste havsutsikt.


Vi erbjuder en heltidstjänst med en fast månadslön enligt överenskommelse.


Som det ser ut nu så är restaurangen öppen helger under lågsäsong (start i april) och 6 dagar i veckan under högsäsong.
Vilket betyder att lågsäsongen består av en hel del ledighet och under sommaren bjuds det på högt tempo och mycket jobb.


Personen vi söker -
Vi söker en person som har tidigare erfarenheter av á la carte, är kreativ, är självgående, har ett gott värdskap, positiv inställning till livet, stresstålig, som har en god kommunikativ förmåga och som har intresse för den verksamhet vi driver.
Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Passar detta in på dig? Tveka inte att höra av dig. Visa mindre